Dedikation & Passion

 

Dedikation

Kundetilpassede løsninger

Igennem 2 årtier har vi udviklet mange forskellige løsninger til vore kunder fra mange forskellige brancher. Fælles for dem alle er at de har ønsket et intelligent system, som understøtter virksomheden, dens arbejds processer og workflow. Og det er netop det, som er vores stærke side. Software løsninger og systemer der er til for mennesker og ikke omvendt.

Integration

Vi udvikler primært i Filemaker, da det er et meget stærkt og fleksibelt værktøj. Filemaker kan integreres med næsten alle typer af systemer og enheder. Vi har blandt andet integreret systemer med stregkode scannere, vægt enheder, RFID, kunde kort, web services, webshop systemer, POS, SMS service, Google Maps, mobile enheder og som backend til hjemmesider.

Passion

Stærkt netværk

DataManix har et bomstærkt netværk af kompetente samarbejdspartnere, både nationalt og internationalt. Det gør os i stand til at løse både små og meget stor opgaver. Og jo bedre vi lærer hinanden at kende, jo bedre bliver vi til at forudse hvad der kan gøre en stor forskel – med en lille indsats.

Globalt førende

Vi er blandt de førende FileMaker eksperter i verden og med os får du en kompetent samarbejdspartner, der altid tænker på jeres forretning først. Vi sætter os grundigt ind i jeres forretning, i jeres arbejdsgange og behov – og vi krydrer det hele med en meget dyb indsigt i at vælge de rigtige redskaber og metoder.

Mobile enheder

Mange mener at pc’en synger på sidste vers. Og i nogle tilfælde er det rigtigt. I hvert fald til nogle opgaver og behov. Hos DataManix har vi set lyset. Vores portefølje af mobile løsninger er vi faktisk ret stolte af. Fælles for dem alle er at de fungerer som det rigtige redskab i situationen og understøtter jeres forretning. Ellers giver det jo ingen mening.

Arbejd i browser

Mange foretrækker at side med et program på computeren. Andre vil helst have en browser. Fordelene er forskellige ved de to platforme, og det ved vi faktisk en del om. Derfor kan vi rådgive om den bedste løsning til netop jer – en vægtning i mellem høj brugerfunktionalitet og nem administration / vedligehold rent systemmæssigt.

Klienter

I FileMaker regi er der mange veje til Rom. Hjernen i det hele er selvfølgeligt serveren. Men ligeså vigtigt er adgangen til data. For nogle er det via FileMaker Pro installeret på computeren. For andre er det adgang via browseren, f.eks., på en computer eller tablet. Og for dem på farten er det via FileMaker Go til iPad og iPhone.

Styrken ved server

Det er egentligt meget nemt. Er du helt pjattet med at rundsende excelark pr. mail – og modtage dem ligeså? Eller mener du, som vi, at centraliserede og tilgængelige data er vejen frem? FileMaker serveren er et utroligt stærkt redskab, som kan gøre det hele noget mere smart og effektivt. Nogle vil kalde det optimering og en naturlighed i disse dage. Vi er enige.

Dyb integration

Men hvad så med alle de systemer I allerede har? Skal alt skiftes? Nej. Slet ikke. FileMaker er nok den stærkeste platform for dyb integration med andre løsninger. Hent data. Bring data. Få fordelene ved opdateret data og i kontekst. Noget er relevant for direktøren i en kontekst. Noget andet relevant for produktchefen og noget tredje er relevant er for sælgeren. Det kan vi.

Cloud

Det er lidt et buzz word. Cloud betyder at data ikke ligger på serveren i kælderen, men er ligeså nemt at gå til, som hvis det gjorde. Men andre ord ligger det udenfor kontoret. Med en FileMaker løsning fra DataManix kan I vælge fra hele palletten. Internt, eksternt, delt server eller noget helt fjerde. Vi står inde for at det er pålideligt og professionelt uanset hvad. Naturligvis.

Udviklings processen hos DataManix

Udviklings processen kan være forskellig hos udviklings huse og fra system til system. Vi abejder med agile udviklings metoder, der bl.a. betyder at vi har en meget tæt dialog i udviklings fasen. Det betyder også at du som kunde, får adgang til udviklings systemet meget tidligt i forløbet, således at du kan teste dele af systemet og give feedback løbende. Det er vores erfaring at selv de dygtigste og mest erfarne projekt ledere kan have svært ved at have et totalt overblik over de mindste detaljer på forhånd. Så for at vi ikke spilder tiden med at udvikle elementer, der skal justeres efterfølgende, forsøger vi at fange det i udviklings fasen. Det giver det bedste resultat i den sidste ende.

Herunder er vores faser beskrevet helt kort.

KLARLÆGNING AF BEHOV OG PROBLEMSTILLINGER

Her klarlægges behov og problemstillinger til løsningen. Krav og ønsker skitseres.

UDVIKLINGS BESKRIVELSE

En udviklings beskrivelse kan sammenlignes med arkitektens skitse til et hus. Det er her de enkelte dele af systemet beskrives og hvor vi kan vurdere omfanget af løsningen. Ofte delt op med flere faser.

GODKENDELSE AF UDVIKLINGSBESKRIVELSE

Når vi er enige om beskrivelsen og omfanget, godkender I udviklings beskrivelsen og vi laver en planlægning for udviklingen i fællesskab.

UDVIKLING

Her starter selve udviklingen med det vi kalder detail skitser. Det er tegninger af de enkelte skærm billeder, workflows tegninger og funktions beskrivelser. De danner grundlaget for den egentlige udvikling, som igangsættes når vi er enige om detail skitserne. Tidligt i udviklings fasen får I adgang til systemet så I kan være med og teste enkeltdele løbende. Det gør forløbet meget mere effektivt.

TEST FASE

Når udviklingen er afsluttet er der en egentlig test fase, hvor alle dele skal testes igennem. Da I jo har været med i hele forløbet og testet dele undervejs, er denne fase ofte en mindre del.

DEPLOYMENT

Dette er betegnelsen for den process der sker, når vi sætter systemet i drift. Evt. overfører vi data fra gamle systemer og der skal måske oprettes forbindelser til integrationer med andre systemer.

BRUGER KURSUS

Vi udvikler systemer, der understøtter jeres virksomhed og processer og I har været med i hele udviklings forløbet. Derfor er det vores erfaring at øvrige kollegaer nemt sættes ind i, hvordan systemet bruges. Også fordi det er logisk i forhold til, hvordan netop de, arbejder i hverdagen. Men vi oplever ofte at vores kunder ønsker at vi laver et bruger kursus på virksomheden. Det er også en god idé for at få alle kollegaer til at føle ejerskab for systemet. Så får virksomheden fuldt udbytte af investeringen.

Klar til at høre mere?

DataManix er Certified FileMaker Developers og Platinum partners. Vi tilbyder naturligvis et uforpligtende møde.