DataManix udnævnt til FileMaker FBA Platinum partner

Vi er stolte over at kunne offentligøre at FileMaker Inc. har udnævnt DataManix til FBA Platinum partner.

Platinum partnere er specielt udvalgt af FileMaker Inc., et datterselskab af Apple, for at udøve det højeste niveau af teknisk ekspertise og kundeservice og skabe innovative løsninger, baseret på FileMaker platformen.

“Ved at benytte en FBA Platinum partner, kan du spare tid og penge, få udviklet og implementeret brugerdefinerede apps hurtigere og få den rette ekspertise til dine unikke behov,” udtaler Magnus Schmiedtke, Business Development Manager, FileMaker.

DataManix har gennem mange år samarbejdet tæt med FileMaker Inc. i forskellige områder af platformen, fx. ved at dele idéer og best praksis i brugen af FileMaker technologi.

Vi har også været meget aktive ved at producere videoer, tips, værktøjer og holdt foredrag ved forskellige udvikler events over hele verden for at bidrage til uddannelse af FileMaker udviklere.

På forretnings siden har vi samarbejdet tæt med FileMaker Inc. om at afholde seminarer, uddannelses klasser og foredrag om platformen. Og vi samarbejder med regionale FileMaker ansatte med at håndtere nye kundeemner.

Ved at samarbejde med DataManix får du højt kvalificerede FileMaker udviklere i verdensklasse, der har bevist vores ekspertise ved at skabe mange innovative løsninger for vores kunder. Vi arbejder hårdt for at hjælpe vores kunder med at forbedre deres forretning hver dag og vi elsker udfordringer. Det er grunden til at vores motto er; “Yes we can!”

Om DataManix
DataManix er et af de førende FileMaker udviklings virksomheder i verden. Vi arbejder med vores kunder som samarbejdspartnere, da vi tror på at dette er mere forpligtende end blot at være leverandør. Vi samarbejder også tæt med kollegaer over hele verden for at forhøje niveauet for vores løsninger og services.

Om FileMaker, Inc.
FileMaker, Inc., et datterselskab til Apple, leverer simpel og kraftfuld software til nemt at udvikle kundetilpassede apps der virker problemfrit på tværs af iPad, iPhone, Windows, Mac og web. Virksomheds teams bruger FileMaker Platformen til at strømline deres operationelle processer og øge den samlede produktivitet.

For mere information om os, besøg https://datamanix.com Kontakt info:
DataManix
Claus Lavendt
claus@datamanix.com
Tlf: +45 3011 9962 FileMaker Kunde kontakt:
Magnus Schmiedtke
magnus_schmiedtke@filemaker.com
Tlf: +46 40 692 85 01
Web: http://www.filemaker.com