Referencer

En stor del af vores projekter er lavet under NDA, hvilket betyder at vi ikke må fortælle om dem.
Der er dog nogle projekter og kunder, som du kan læse om herunder…
Vi er stolte af at arbejde sammen med en lang række professionelle virksomheder, hvor systemet understøtter deres arbejde og ikke omvendt.

VEGA – Musikkens Hus

www.vega.dk

Danmarks største spillested manglede et system til at holde styr på bar regnskaber, lager og kortsalg i de 13 barer.
Derudover skulle der også bruges en database over ansatte og tilknyttede specialister, som sørger for at gæsterne altid får en super koncert oplevelse.
VEGA henvendte sig til DataManix for at få en special udviklet løsning, der skulle kunne videreudvikles og designes efter netop deres behov. Der findes ingen standard løsninger til formålet og ved at special udvikle har det været muligt at tilpasse systemet til netop VEGA’s behov. Målet har været at automatisere så mange processor som muligt og derved opnå tidsbesparelser. Dette udviklings arbejde fortsætter efter at vi nu har taget 3. del i brug.

DataManix har i den grad optimeret den daglige drift, hvad end det er logistik, regnskab, personaledata håndtering. De har leveret en løsning der har lettet vores daglige drift ved at samle tunge data mængder i et enkelt, overskueligt interface. Vega er en unik virksomhed som kræver en unik dataløsning og dethar været en oplevelse
at implementere DataManix’s It løsning, som i dag er grundstenen i Vega’s drift.
– Søren Lauridsen, Lager og logistik chef

Beatbox Booking & Concerts

www.beatbox.dk

Igennem mange år har vi udviklet Beatbox’s booking system. Vi har været med næsten fra starten og har gennem årene fulgt den store udvikling Beatbox har gennemgået. Fra et par enkelte ansatte og den lille nye spiller, til idag at være et af de største og mest betydningsfulde bookings bureauer i Danmark. Med systemet, som vi har udviklet i Filemaker Pro har det været muligt konstant at tilpasse systemet til at understøtte de nye udfordringer og arbejdsprocesser hos Beatbox.
Systemet er idag meget omfattende og understøtter en lang række funktioner, lige fra traditionel kontakt database til tour planlægning, produktions styring, artist management, webservice, sms service og meget mere.
Iøvrigt er det samme system som danner grundlag for vores åbne version af TourPlan. (Se mere på www.powerbaze.com)
Med tiden er vi også blevet brugt som sparringspartner i BeatBox’s IT strategi og vi fungerer således også som ekstern IT support for brugerne.

Vi har siden firmaets start arbejdet tæt sammen med Claus Lavendt og DataManix, om udviklingen af et database system som kunne dække firmaets behov. Ambitionerne fra vores side har været store, og DataManix har uden undtagelse kunne opfylde alle ønsker. Et samarbejde der startede omkring udviklingen af et simpelt system til vores booking og produktions afdeling, har udviklet sig til et mange årigt samarbejde og DataManix har været en god og ikke mindst stabil sparringspartner i firmaets udvikling.
I dag har vi et system som forbinder alle virksomhedens arbejdsopgaver, og medarbejdere, vi undgår en masse dobbelt arbejde, og har fjernet mange kedelige opgaver, hvilket gør vi kan fokusere på det vores arbejde drejer sig om, nemlig at skabe gode oplevelser.
– Jonas Jacobsen – Produktionschef

Clubsolution

I samarbejde med Clubsolution har vi udviklet en løsning, der benytter special hardware til at lave bar regnskaber og især opmåling af spiritus.
Produktet er unikt og meget tidsbesparende, idet man ikke skal bruge tid på at sætte special propper på flaskerne eller investere i dyre rack anlæg.
Læs mere på Clubsolution’s hjemmeside

Liverglimt S.L.

Svenn Kellner er direktør for Liverglimt, der også udvikler Filemaker Løsninger. Firmaet er lokaliseret i Spanien og arbejder også for internationale kunder.
I forbindelse med et stort projekt til et grafisk trykkeri, henvendte Svenn sig til os for at benytte sig af vores mangeårig erfaring af Filemaker løsninger og store indsigt i den grafiske branche.
Vi indgik i et samarbejde som ekstern konsulent for Liverglimt og udviklede i tæt partnerskab nogle af modulerne i projektet. Derved sparede Liverglimt tid, da vi iforvejen havde erfaring i udvikling af netop disse moduler.
Dette samarbejde gjorde Liverglimt i stand til at levere en mere komplet løsning på kortere tid til deres kunde.

Vi kontaktede DataManix, da vi var igang med at udvikle en løsning for et trykkeri i Norge. DataManix leverede, hvad vi havde brug for, indenfor den tidsramme vi ønskede. En meget dygtig samarbejds partner som jeg kan anbefale til alle, der har brug for hjælp til udvikling af dele eller hele database løsninger.
– Svenn Kellner – CEO

FileMaker Nordic har også lavet kunde historier om nogle af vores kunder og de løsninger, vi har udviklet til dem.
Her kan du læse flere af disse historier:

Vega (DK)
Det tager altså kun fem minutter at afstemme en bar. Før tog det to timer!
Læs mere

Pumpehuset (DK)
Da spillestedet Pumpehuset manglede overblikket, var FileMaker Go den meste oplagte løsning. På under en uge fik spillestedet et skræddersyet salgssystem til iPad, som kunne bruges i bar, garderobe og ved entré.
Læs mere

Claus Lavendt
Som den første dansker, skal Claus Lavendt holde et oplæg på den internationale FileMaker udvikler konference, der afholdes i juli i USA. Under overskriften “Yes, we can !” vil han fortælle om sine egne erfaringer med krævende udfordringer, der krævede fantasifulde løsninger.
Læs mere

Udover de ovennævnte har vi også udviklet løsninger for forskellige større og mindre virksomheder, indenfor flere forskellige brancher. De fleste af disse løsninger er som nævnt udviklet under NDA.
Derudover fungerer vi som konsulent for en række virksomheder, herunder også multinationale og udenlandske virksomheder.

Klar til at høre mere?

DataManix er Certified FileMaker Developers og Platinum partners. Vi tilbyder naturligvis et uforpligtende møde.